Президент рф підписав закон, що дозволяє брати засуджених на службу за контрактом

Читать на русском
Президент російської федерації підписав закон, який дозволяє призивати засуджених на службу за контрактом.
novynarnia.com

Президент російської федерації підписав закон, який дозволяє призивати засуджених на службу за контрактом.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У суботу, 24 червня, російський диктатор підписав закон про можливість призову засуджених на службу за контрактом. Вийнятком стануть лише ті, що вчинили тяжкі злочини. Крім цього, документ передбачає, що обмежено придатні громадяни зможуть укладати контракти зі Збройними силами рф у період мобілізації та воєнного часу.

Відзначимо, що сьогодні путін також підписав закон про штрафи та арешт до 30 діб за порушення режиму воєнного стану.

Нагадаємо, вчора ввечері ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин звинуватив Міноборони рф в ударах по позиціях його бойовиків. Після цього частина «вагнерівців» вирушила колоною на Москву, а інша частина – зайняла центр Ростова і увійшла до інших російських міст.

Російський диктатор путін, у свою чергу, заявив про внутрішню зраду і наказав Збройним силам зупинити збройний заколот. При цьому, за даними ЗМІ, він екстрено виїхав із Москви на Валдай.

У CNN пишуть, що президент рф ризикує втратити владу, через бунт «вагнерівців». Наступні 24 години мають вирішальне значення.

Тим часом російський добровольчий корпус і легіон «Свобода росії» підтримали «вагнерівців» й закликали своїх прихильників до активних дій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: