ЗСУ провели успішний наступ на Луганщині – Маляр

Читать на русском
В Луганській області ЗСУ провели успішні наступальні дії в районі Білогорівки. Наразі бійці закріплюються на зайнятих рубежах.
Getty Image

В Луганській області ЗСУ провели успішні наступальні дії в районі Білогорівки. Наразі бійці закріплюються на зайнятих рубежах.

Про це повідомляє у Telegram заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Сили оборони України продовжують ведення наступальних дій на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Протягом минулої доби, 20 червня, захисники мали частковий успіх, закріплювались на досягнутих рубежах та вирівнювали лінію фронту.

«На сході наші оборонці продовжують стримувати масштабний наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Особливо важкі бої тривають на Лиманському напрямку в районах Ямполівка та Серебрянське лісництво Донецької області. На напрямку Білогорівка – Шипилівка, наші війська вели наступальні дії, мали частковий успіх. Зараз закріплюються на досягнутих рубежах», – розповіла Маляр.

Поблизу Бахмута ситуація незмінна, там щодня відбуваються по декілька бойових зіткнень. Загалом на сході наші ЗСУ міцно тримають позиції, відбиваючи постійні ворожі атаки та завдаючи окупанту максимальних втрат.

Раніше Маляр повідомляла, що операція ЗСУ зі звільнення півдня України йде за планом, на деяких напрямках є просування.

Водночас аналітики Інституту вивчення війни стверджували, що українські війська можуть тимчасово призупинити контрнаступальні операції, щоби переглянути свою тактику для майбутніх операцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: