Під Бахмутом ліквідували групу російських десантників, які приїхали на ротацію

Читать на русском
Українські захисники біля Кліщіївки, неподалік від Бахмуту, ліквідували групу ворожих десантників, які їхали на ротацію.
Getty Image

Українські захисники біля Кліщіївки, неподалік від Бахмуту, ліквідували групу ворожих десантників, які їхали на ротацію.

Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов в етері телемарафону.

Підрозділи 83-ї десантно-штурмової бригади Повітряно-десантних військ рф за наказом висунулися у район Кліщіївки. Там вороги повинні були змінити на позиціях окупантів 31-ї десантно-штурмової бригади, які зазнали чималих втрат у боях під Бахмутом. Проте доїхати загарбникам не вийшло, адже їх вдало ліквідували українські захисники.

«Під час переходу окупантів на першу лінію оборони українські воїни завдали їм вогневого ураження, внаслідок чого багато загинули або були поранені. Поранених російських десантників за допомогою гелікоптерів евакуювали в Ростов-на-Дону», – зауважив Ковальов.

За словами речника, через нестачу місць поранених окупантів вантажівками перевезли до міста Новочеркаськ Ростовської області. Проте там теж лікарні переповнені росіянами.

Загалом за останню добу в Україні було знищено приблизно 540 окупантів. Таким чином, загальні втрати російської армії досягли 222 тисяч осіб.

Тим часом російські війська продовжували наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямах. Протягом доби там сталося 40 бойових зіткнень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: