У Міноборони показали, як виглядає Bradley після прямого влучання з «Граду»

Читать на русском
Американська бойова машина піхоти Bradley витримала прямо влучання з Граду. Екіпаж успішно евакуювався після влучання, машина – на ремонті.
Фото: Telegram/Ганна Маляр

У Міністерстві оборони показали, як виглядає бойова машина піхоти Bradley, яку використовують українські військові, після прямого влучання з «Граду».

Фото та історію оприлюднила заступниця міністра Ганна Маляр.

Яку західну військову техніку «знищила» армія рф за версією пропагандиПро знищення якої західної військової техніки, переданої Україні, заявляло російське міноборони.

На першому фото – підбита бронемашина, а на другому – її екіпаж, який успішно евакуювався після влучання. Машина вже перебуває на ремонті.

«З 47-ї бригади пишуть подробиці: на бойовому завданні «Бредлі» отримав пряме влучання ракети в башту та загорівся. Екіпаж безпечно евакуювався, а механік-водій (на третьому фото) відвів бронемашину на безпечні позиції та загасив. Наслідки — легка контузія у одного з воїнів. Цей приклад доводить, що заявлена виробником бронемашин непересічна бойова живучість — не просто слова. «Бредлі» допомагає зберегти найцінніше —життя військовослужбовців. А сталь завжди можна відновити», – написала вона.

Раніше ЗМІ писали, що за кілька днів контрнаступу Україна втратила 16 американських Bradley – 15% від загальної кількості переданих США. У Пентагоні таку інформацію не змогли підтвердити.

Нагадаємо, днями США виділили Україні новий пакет військової допомоги на 325 млн доларів. Там, зокрема, заявлено 15 Bradley.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: