Ще одна російська компанія планує евакуацію співробітників із Криму – розвідка

Читать на русском
Росіяни продовжують тікати з тимчасово окупованого Криму. Цього разу стало відомо про підготовку до евакуації персоналу Чорноморнафтогазу.
Wikipedia

Росіяни продовжують тікати з тимчасово окупованого Криму. Цього разу стало відомо про підготовку до евакуації персоналу «Чорноморнафтогазу».

Про це повідомляє українська розвідка.

За їхніми словами, російська компанія «Чорноморнафтогаз», що базується в Криму, активно розробляє плани щодо евакуації своїх співробітників та їхніх родичів з півострова. Розвідники наголошують, що цю та іншу важливу інформацію вони отримують від небайдужих жителів тимчасово захоплених територій.

«Саме завдяки вам вдається не тільки знищувати ворога, а й рятувати життя наших воїнів та цивільних жителів. Саме ваш вклад може стати вирішальним у поверненні Україні кордонів 1991 року», – йдеться у дописі.

У ГУР просять і надалі повідомляти про розташування російських сил і засобів, зокрема, пунктів дислокації, адреси проживання особового та керівного складу військ; складів зберігання снарядів та паливно-мастильних матеріалів; точок розміщення, зберігання та ремонту військової техніки тощо.

Раніше партизани повідомляли, що колаборанти та росіяни масово їдуть із півночі Криму. Перші - вглиб півострова, другі ж додому - до російської федерації.

При цьому українська розвідка стверджує, що загарбники готують техногенну катастрофу на півострові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: