Подоляк закликав союзників передати Україні техніку, яка «припадає пилом в ангарах»

Читать на русском
Союзників закликають передати Україні військові техніку, яку вони не використовують. Адже зараз це озброєння потрібніше на полі бою.
president.gov.ua

Союзників закликають передати Україні військові техніку, яку вони не використовують. Адже зараз це озброєння потрібніше на полі бою.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

За його словами, війна росії проти України стала чудовою можливістю для багатьох країн Європи вигідно переозброїтися. Адже вони можуть віддати застаріле озброєння та отримати нову техніку коштом стратегічних партнерів.

Подоляк наголошує, що країнам Заходу не потрібна зараз така велика кількість зброї, якщо головною стратегічною загрозою для Європи є російська федерація.

«Сьогодні ангари багатьох країн наповнені сучасною військовою технікою, що покрита пилом та не планується до використання. Питання: якщо головною стратегічною доктринальною загрозою для Європи є росія і війна з рф сьогодні йде в Україні – навіщо вам потрібно саме зараз стільки зброї? З ким у XXI столітті ви ще плануєте воювати на цьому континенті? Чи не краще передати якомога більше зброї безпосередньо на поле бою та «вмиротворити» агресора тут і зараз?» – наголошує радник ОП.

Нагадаємо, адміністрація президента США Джо Байдена після кількох тижнів внутрішніх дебатів має намір надати Україні танкові снаряди зі збідненим ураном.

Також писали, що Німеччина передасть Україні 20 одиниць бойових машин піхоти Marder.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: