Терехов повідомив про наслідки ракетного удару по Харкову

Читать на русском
Внаслідок атаки окупантів на центр Харкова ввечері 5 червня руйнувань зазнав водогін у Шевченківському районі.
«Суспільне Харків»

Внаслідок атаки окупантів на центр Харкова ввечері 5 червня руйнувань зазнав водогін у Шевченківському районі. Наразі аварію усувають.

Про це повідомляє міський голова Харкова Ігор Терехов, якого цитує «Суспільне Харків».

«Зруйнований водогін. Тут два водогони, один має діаметр 400, інший — 150. Нам потрібно побачити буде після того, як буде дозвіл піротехніків, які руйнації є. Крім цього, зруйноване дорожнє покриття, розбиті житлові будинки та офіси — вибите скло, вікна. Будемо обстежувати покрівлю, бо вважаю, що були осколкові потрапляння у дахи. Будемо працювати всю ніч, щоб до ранку локалізувати наслідки обстрілу», — сказав Терехов.

Згідно зі словами мера, скільки жителів Харкова внаслідок атаки країни-агресора вночі 6 червня не мають води, встановлюють: «Зараз перемикають на інший водогін, будемо сподіватися, що для людей це не буде помітно».

За даними Терехова, поранених внаслідок обстрілу немає.

«Це дуже знакова локація, у 2014 році тут були теракти. Це стара частина міста. Військових об'єктів немає: тут школа, офісні приміщення, житлові будинки. Військових об'єктів бути не може», — сказав Терехов.

За словами кореспондента, на місці влучання утворилася вирва, яка заповнена водою.

Нагадаємо, що російські війська завдали ударів по Харкову та області ракетами С-300. Прильоти зафіксовані у Слобідському та Шевченківському районах.

Також у Києві пролунала серія вибухів сьогодні уночі, 6 червня. У Деснянському районі столиці зафіксовано падіння уламків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: