Російська влада перекинула спецназ у Бєлгородську область, щоб боротись з партизанами

Читать на русском
Російська влада у терміновому порядку перекинула підрозділи спецпризначенців у Бєлгородську область для боротьби з партизанами.
wikipedia

Російська влада у терміновому порядку перекинула підрозділи спецпризначенців у Бєлгородську область для боротьби з партизанами.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Через активність у Бєлгородській області партизанів та ДРГ, російська влада направила до регіону підрозділи спец призначенців. Зокрема, було доставлено загін 322 центру російських ССО «Сенеж».

«Росіяни настільки бояться партизан, що терміново припинили усі операції даного елітного підрозділу і натомість розмістили його в прикордонних населених пунктах Бєлгородської області. Задача підрозділу – вести продиверсійну діяльність на російському прикордонні», – додають у Центрі.

У британській розвідці зазначали, що рейди партизанів на територію рф поставили Москву перед дилемою: захищати свою територію або залишати війська в захоплених районах України.

Нагадаємо, 1 червня добровольчий корпус зранку оголосив про початок другої фази операції у Бєлгородській області.

Раніше повідомляли, що українські військові не беруть безпосередньої участі в операції російських добровольців на території Бєлгородської області рф. Проте завдяки їй українська розвідка отримала важливу інформацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: