Завдяки операції в Бєлгородській області українська розвідка отримала важливу інформацію

Читать на русском
У результаті операції в Бєлгородській області українська воєнна розвідка отримала важливу інформацію.
gur.gov.ua

У результаті операції в Бєлгородській області українська воєнна розвідка отримала важливу інформацію.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Зібрані дані зі зрозумілих причин не будуть розголошені, проте частину їх уже отримав увесь світ. Йдеться про виснаження силового апарата президента рф володимира путіна та вразливість росії до внутрішніх ударів.

За словами Юсова, сили опору діють як у прикордонних селах росії, так і в столичному регіоні.

«Їхнє завдання наразі, якщо ми говоримо про Бєлгородщину, це визволення цих земель від панування режиму путіна, який для мешканців цих територій – представників різних народів, різних національностей – є очевидно режимом внутрішньої окупації. А якщо ми говоримо про низку народів, які мають вищий рівень певної політичної свідомості, то це навіть не внутрішня окупація, це, власне, пряма зовнішня окупація – наприклад, якщо ми говоримо про народи Кавказу або Татарстан», – заявив розвідник.

Нагадаємо, прорив кордону в Бєлгородській області росії може змусити кремль перекинути частину військ з лінії фронту, тоді як Україна готує великий контрнаступ.

Раніше повідомляли, що українські військові не беруть безпосередньої участі в операції російських добровольців на території Бєлгородської області рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: