Рейди партизанів на територію рф поставили Москву перед дилемою – британська розвідка

Читать на русском
Рейди партизанів на територію рф поставили Москву перед дилемою – захищати свою територію або залишати війська в захоплених районах України.
Укрінформ

Рейди партизанів на територію рф поставили Москву перед дилемою: захищати свою територію або залишати війська в захоплених районах України.

Про це повідомляє британська розвідка.

Відзначимо, що вчора, 1 червня, партизанські російські загони вдруге за десять днів атакували Бєлгородську область. Протягом дня вибухи лунали у прикордонному місті Шебекіно. Дрони атакували також Бєлгород.

За даними британської розвідки, російські військові та внутрішні сили, ймовірно, досягли швидшого успіху у стримуванні цього рейду, ніж попередній раз. Проте, згідно з пресрелізом Міноборони рф, воно вдалось до розгортання на своїй території всього комплексу вогневих засобів, включаючи ударні вертольоти та важку термобаричну ракетну установку ТОС-1А.

Розвідники наголошують, що російські командири зараз стоять перед гострою дилемою: посилювати оборону у прикордонних районах власної країни або зміцнювати свої позиції в окупованій Україні.

Нагадаємо, 1 червня добровольчий корпус зранку оголосив про початок другої фази операції у Бєлгородській області.

Раніше повідомляли, що українські військові не беруть безпосередньої участі в операції російських добровольців на території Бєлгородської області рф. Проте зазначали, що завдяки їй українська розвідка отримала важливу інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: