У ЄС пообіцяли притягнути керівництво рф до відповідальності за атаки на Київ та Дніпро

Читать на русском
У Брюсселі пообіцяли притягнути до відповідальності керівництво країни-агресора. Внаслідок цих атак загинуло п'ятеро людей.
Ракетний удар рф по ДніпруdnipropetrovskaODA

У Європейському союзі відреагували на останні російські атаки по Дніпру та Києву. У Брюсселі пообіцяли притягнути до відповідальності керівництво країни-агресора. Внаслідок цих атак загинуло п'ятеро людей.

Про це прес-секретар зовнішньополітичної служби ЄС Набіла Массралі заявила у Twitter.

«Варварські напади росії продовжуються, вбиваючи і тероризуючи цивільне населення: напад на лікарню в Дніпрі, тепер у Києві на світанку Дня Києва. Керівництво і винні будуть притягнуті до відповідальності», - заявила вона.

При цьому, представниця ЄС додала, що Брюссель, як і раніше, готовий допомогти Україні захистити себе.

Нагадаємо, що вранці 26 травня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру. У місцевій адміністрації повідомили про влучання у медичний заклад. Сьогодні вранці кількість загиблих внаслідок російського удару зросла до чотирьох осіб, адже підтвердили загибель трьох людей, які зникли безвісти.

Також у Київській міській військовій адміністрації повідомляли, що цієї ночі росіяни здійснили чотирнадцяту повітряну атаку на столицю з початку травня. Повітряні сили знищили понад 40 ворожих безпілотників. Проте в результаті падіння уламків загинула людина.

Загалом ворог випустив по Україні 54 «Шахеди». Українська протиповітряна оборона збила 52 ворожих безпілотників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: