Окупанти заявили про атаку безпілотників на Севастополь

Читать на русском
Окупаційна влада Криму заявляє, що вночі збили кілька безпілотників, які намагалися атакувати Севастополь.
Ілюстративне фото ТАРС

Окупаційна влада Севастополя стверджує, що місто вночі атакували безпілотники.

Таку заяву зробив місцевий «губернатор» Михайло Развожаєв.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

«У районі Качі зі стрілецької зброї сили Чорноморського флоту збили два БПЛА, ще кілька безпілотників було заглушено та посаджено засобами РЕБ. Жодні об'єкти у місті не постраждали. Усі служби продовжують контроль за обстановкою», – написав він.

Російські Telegram-канали з посиланням на джерела також повідомляють, що ще один безпілотник нібито збитий у Бахчисарайському районі — він намагався атакувати водонасосну станцію.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що вранці 24 травня російський розвідувальний корабель «Іван Хурс» атакували невстановлені морські дрони. У Міноборони рф звинуватили Україну в інциденті: нібито корабель намагалися атакувати трьома безпілотними швидкохідними катерами, які були знищені.

Вранці 18 травня у Сімферопольському районі Криму стався вибух на залізниці. В результаті з рейок зійшли кілька вагонів із зерном.

В українській розвідці зазначили, що росіяни перевозили зброю та боєприпаси залізницею, на якій стався вибух.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: