Під час повітряної тривоги в низці областей спрацювала ППО – деталі

Читать на русском
Сигнали спочатку пролунали у Чернігівській та Сумській областях. Однак пізніше тривога також була оголошена у Полтавській, Дніпропетровській та Харківській.
t.me/alarmukraine

У низці північних, центральних та східних областей України була оголошена повітряна тривога в ніч проти середи, 24 травня.

Про це повідомляє карта повітряних тривог та низка Телеграм-каналів.

Як вдіомо, сигнали спочатку пролунали у Чернігівській та Сумській областях. Однак пізніше тривога також була оголошена у Полтавській, Дніпропетровській та Харківській областях.

Згодом повідомлялося, що жителі цих регіонів чують вибухи, оскількі працюють засоби протиповітряної оборони по, попередньо, ворожих дронах-камікадзе.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у своєму Telegram закликав не ігнорувати тривогу.

Моніторингові групи зазначили про атаку ворожих безпілотників, попередньо типу Shahed, які рухаються у повітряному просторі над областями.

Станом на 03:30 ночі були скасовані повітряні тривоги в деяких регіонах, а саме: Чернігівській, Сумській та Дніпропетровській областях.

Нагадаємо, що сили протиповітряної оборони України в ніч на 23 травня знищили шість ударних дронів Shahed-136/131 та два розвідувальні безпілотники.

На думку США, росія посилила інтенсивність повітряних атак, щоб змусити Україну відкласти контрнаступ.

Також протягом минулої доби росіяни здійснили 10 обстрілів прикордонних громад Сумської області. Зафіксовано 37 вибухів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: