Українські військові влучили у штаб окупантів у Бердянську – Стратком

Читать на русском
В ніч на 21 травня в тимчасово окупованому Бердянську пролунала серія вибухів. ЗСУ влучили в штаб окупантів.
Стратком ЗСУ

В ніч на 21 травня в тимчасово окупованому Бердянську пролунала серія вибухів. ЗСУ влучили в штаб окупантів.

Про це повідомляє Стратком ЗСУ.

Які населені пункти в тилу рф та на окупованій території зазнали атак дроновДесятки російських міст і сіл, а також окуповані рф території України неодноразово зазнавали атак безпілотників з початку повномасштабної війни.

Відомо, що в ніч на неділю, 21 травня, українські військові вразили штаб одного з підрозділів окупантів у Бердянську Запорізької області.

«В результаті нічного удару Сили оборони успішно вразили штаб одного з підрозділів окупантів у місті Бердянськ. Втрати противника уточнюються», – йдеться в повідомленні.

За інформацією місцевих, вибух пролунав близько 04:00. Пожежу та густий дим помітили у районі місцевого аеродрому, перед цим містяни почули декілька вибухів.

Росіяни заявляють, що місто нібито обстріляли ракетами Storm Shadow. При цьому, додають, що ППО збила 6 ракет, однак сьома таки влучила в об’єкт.

Нагадаємо, після вибухів, що пролунали 19 травня у Маріуполі, російські загарбники переміщують свою техніку в Новоазовськ.

Минулої доби, 20 травня, українські військові ліквідували ще понад 700 окупантів. Втрати у живій силі росії з початку повномасштабного вторгнення перевалили за 203 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: