У Донецьку пролунали вибухи, пропагандисти заявили про роботу ППО

Читать на русском
У неділю, 14 травня, в тимчасово окупованому Донецьку пролунали вибухи. Російські пропагандисти заявляють про роботу ППО.
Фото ілюстративнеGetty Image

У неділю, 14 травня, в тимчасово окупованому Донецьку пролунали вибухи. Російські пропагандисти заявляють про роботу ППО.

Про це повідомляє російське видання «ТАСС».

Відомо, що звуки чотирьох вибухів в захопленому росіянами Донецьку було чути 14 травня близько обіду. Стовп диму помітили у Петровському районі міста.

Російські пропагандисти зазначили, що в окупованому місті нібито спрацювала протиповітряна оборона. Проте наразі інших деталей невідомо.

«Чотири потужні вибухи було чути в Донецьку. За попередніми даними, спрацювала система ППО, повідомляє наш кореспондент», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому місті Ясинувата, що у Донецькій області, у неділю, 14 травня, пролунав вибух.

Також писали, що в тимчасово окупованому Луганську у суботу, 13 травня, зранку пролунав вибух. Над містом піднявся дим. Пропагандисти зазначали, що вибух, ймовірно, пролунав у мікрорайоні Ювілейний.

Згодом голова так званої окупаційної влади Луганської області Леонід Пасічник зазначив, що внаслідок атаки постраждали двоє громадян. Обидва в стані середнього ступеня тяжкості госпіталізовані до лікарні. В області після атаки вирішили відключити мобільний інтернет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: