Усі ворожі цілі у небі над Києвом були знищені – КМВА

Читать на русском
Повітряні сили виявили та знищили ворожі цілі в повітряному просторі Києва. Попередньо, зафіксовано падіння уламків в Деснянському та Дарницькому районах столиці.
Атака на КиївФото: Глеб Гаранич / Reuters

У ніч проти четверга ворог здійснив девʼятий за ліком повітряний напад на столицю з початку травня.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Повітряні атаки на столицю: як росія в травні била по Києву ракетами та дронамиКиїв із початку травня пережив уже вісім повітряних атак росіян. Подробиці – на інфографіці.

«Цього разу атака була здійснена із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію, ймовірно – крилатими ракетами типу Х-101/555. Після запуску ракет, ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА.

За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені! Остаточні дані про кількість, тип ракет та БпЛА незабаром повідомлять Повітряні сили», – зазначив він.

Попередньо, зафіксовано падіння уламків в Деснянському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження зафіксовано в Дарницькому районі – там сталася пожежа на території гаражного кооперативу, яку швидко ліквідували.

«У решті районів можуть бути падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. Інформації щодо потерпілих наразі не надходило», – додав Попко.

Дані оперативного зведення збираються та уточнюються.

Нагадаємо, 18 травня під ранок у Києві пролунали вибухи, у кількох районах впали уламки ракет.

Також внаслідок нічної атаки на Одещину загинула людина.

Раніше повідомлялося про масштабну повітряну тривогу в Україні та роботу ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: