Уламки безпілотників впали на житловий будинок і злітну полосу аеропорту «Жуляни» – КМВА

Читать на русском
Росіяни атакують Київ безпілотниками. Уламки одного зі збитих дронів упали на злітну смугу аеропорту Жуляни у Солом'янському районі.

Вночі 8 травня росіяни атакували столицю України безпілотниками. У кількох районах Києва зафіксовано падіння уламків безпілотників.

Про наслідки нічної повітряної атаки розповіли у Київській МВА.

Так, у Святошинському районі столиці, ймовірно, через падіння уламків зафіксовано загоряння автомобіля. Також уламки впали на житловий будинок та проїжджу частину. Попередньо, відомо про одного травмованого.

У Солом’янському районі відомо про падіння уламків на злітну полосу аеропорту Жуляни. Пожежі немає. Усі екстрені служби працюють на місцях.

Також в Соломʼянському районі, ймовірно, уламками пошкоджено резервуар з паливом ємністю 10 т. Є витік, без пожежі. Направлені наряди ДСНС.

У Шевченківському районі столиці ймовірно, сталось падіння уламків на окрему 2-х поверхову будівлю. Пошкоджено газову трубу високого тиску з горінням газового факелу. Працює переносний лафетний ствол, полум'я збито. Працює ДСНС та газова служба.

«Інформація по руйнуваннях і постраждалих в усіх районах міста уточнюється», – наголосив начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, у ніч проти 8 травня ворог атакував Київ БПлА, уламки безпілотника впали в кількох районах міста, постраждали люди.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 8 травня в низці областей України оголосили повітряну тривогу, а на Одещині пролунали потужні вибухи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: