У Повітряних силах ЗСУ розповіли, хто може бути причетний до авіакатастроф у Брянській області

Читать на русском
До авіакатастроф у Брянській області, що трапились в суботу, 13 травня, може бути причетна російська протиповітряна оборона.
Укрінформ

До авіакатастроф у Брянській області, що трапились в суботу, 13 травня, може бути причетна російська протиповітряна оборона.

Про це в етері загальнонаціонального телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

0 днів без пожеж: що горіло в росії за останній місяцьУ росії щодня відбуваються пожежі на різних об'єктах. Інциденти за останній місяць – на інфографіці.

За його словами, вчора у Брянській області російської федерації могли впасти три гелікоптери та два винищувачі. Ігнат відзначає, що вони «нарвалися на якісь неприємності, коли хотіли бомбити наших мирних людей».

«Задіювались вертольоти, ударна група авіаційна здійснювала атаку України з півночі Брянської області. Вони це роблять щодня. Здійснювали удари керованими авіабомбами. Там вже мова про третій гелікоптер іде, тому п'ять загалом, мабуть. Власне, нарвалися на якісь неприємності. Хотіли бомбити наших мирних людей, наші мирні регіони», – розповів речник Повітряних сил.

Він додав, що до авіакатастроф причетна сама росія.

«Чорний день авіації. Вони це визнали, вже навіть є аналіз, хто винуватий, кого вони збираються за це звільняти, карати за цей бардак, який відбувається. Приємно читати такі новини від ворога», – сказав Ігнат.

Нагадаємо, в Брянській області за день розбились два гелікоптери та два винищувачі. Згодом росЗМІ опублікували деталі аварії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: