У Брянській області рф впав гелікоптер

Читать на русском
У Брянській області російської федерації у суботу, 13 травня, впав вертоліт. Деякі пропагандисти стверджують про падіння двох гелікоптерів.
Getty Image

У Брянській області російської федерації у суботу, 13 травня, впав вертоліт. Деякі пропагандисти стверджують про падіння двох гелікоптерів.

Про це повідомляють російські пропагандисти.

0 днів без пожеж: що горіло в росії за останній місяцьУ росії щодня відбуваються пожежі на різних об'єктах. Інциденти за останній місяць – на інфографіці.

Сьогодні в Брянській області рф в місті Клинці розбився вертоліт. Стверджують, що аварія трапилась через загорання двигуна, однак містяни повідомляють, що чули перед падінням звук вибуху.

За попередньою інформацією, вертоліт впав на будинок у приватному секторі. Над містом помітили дим. Про постраждалих наразі не повідомляють, не відомо також й інші деталі аварії. Та судячи з камуфляжу і наявності рятувального парашута, з великою часткою ймовірності вертоліт належить Міноборони рф.

Варто відзначити, що деякі телеграм-канали повідомили про падіння двох гелікоптерів. За їхніми словами, один із них упав у самих Клинцях, ще один біля села Сурецький Мураха.

Нагадаємо, 11 травня стало відомо, що у Брянській області росії безпілотник атакував Клінцовську нафтобазу «Брянськнафтопродукт», що належить компанії «Роснафта».

А днем раніше губернатор Брянської області звинуватив ЗСУ в атаці дроном на адмінбудівлю у регіоні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: