У Пентагоні розповіли, скільки військових ЗСУ проходять навчання з інструкторами США

Читать на русском
США тренуватимуть українських військових, поки в цьому є потреба, крім того, з українським командуванням обговорюється питання надсилання додаткових сил для навчання.
mil.in.ua

Станом на вівторок, 9 травня, Сполучені Штати ведуть навчання близько 2 тисяч українських військових різних спеціальностей.

Про це заявив прес-секретар Пентагону генерал Патрік Райдер під час свого відеобрифінгу.

«Я знаю, що близько двох тисяч людей проходять зараз тренування. Вам краще дізнатися про конкретні цифри у командування Армії США в Європі та Африці», - заявив прес-секретар Пентагону.

В яких країнах проходять підготовку українські військові та чому навчаютьсяУ яких країнах зараз проходять підготовку українські військові, яким навичкам та поводженню з якою технікою навчаються – на інфографіці.

Згідно зі словами генерала Райдера, США тренуватимуть українських військових, поки в цьому є потреба, крім того, з українським командуванням обговорюється питання надсилання додаткових сил для навчання.

Раніше ми повідомляли, що у Великій Британії українські військовослужбовці під керівництвом данських інструкторів проходять заняття з ведення позиційних бойових дій.

Нагадаємо, що на інфографіці «Слово і діло» можна побачити, у яких країнах зараз тренуються бійці ЗСУ.

Також з нашої інфографіки можна дізнатись, як змінювалася чисельність Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: