Українських військових навчають в Британії захоплювати та тримати позиції

Читать на русском
У Великій Британії українські військовослужбовці під керівництвом данських інструкторів проходять заняття з ведення позиційних бойових дій.
facebook.com GeneralStaff.ua

У Великій Британії українські військовослужбовці під керівництвом данських інструкторів проходять заняття з ведення позиційних бойових дій.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

«Військовослужбовці Збройних сил Королівства Данії Forsvaret в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних сил України у Великій Британії проводять заняття з ведення позиційних бойових дій», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що українські військові відпрацьовують дії з підготовки, захоплення та утримання позиції й пересування в бою різними способами. Їх також навчають порядку дій під час маневру та переміщення з тимчасової на основну вогневу позицію. Ця підготовка дає змогу оволодіти навичками, які підвищать безпеку та сили дій Збройних сил України.

«Королівство Данія продовжує підтримувати народ України та надає постійну підтримку у відповідь на триваючі порушення росією міжнародного права», – додають у дописі.

Нагадаємо, на початку квітня друга група українських артилеристів закінчили навчання на самохідних артилерійських установках AS90 у Великій Британії.

Варто також відзначити, що у Швеції 17 квітня розпочалися найбільші за останні 25 років військові навчання «Аврора-23», у яких будуть задіяні армія, флот, військово-повітряні сили, місцева гвардія, а також військові з 14 країн-союзників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: