Підрив машини Прилєпіна: росЗМІ розкрили цікаві деталі біографії загиблого водія

Читать на русском
За даними ЗМІ, загиблий був уродженцем Луганська та воював у складі батальйону Суркова-Прилепіна. Крім того, він міг входити до групи вагнерівців, яку 2020 року затримали у Білорусі.
Шубін розташований праворуч на фотоmyrotvorets.center

Водій російського пропагандиста Захара Прилєпіна, який загинув внаслідок підриву автомобіля, виявився бойовиком так званої ЛНР.

Про це повідомило російське видання Верстка з посиланням на базу даних «Миротворець».

В Офісі президента відреагували на підрив пропагандиста ПрилєпінаЗа словами Подоляка, російська репресивна машина готова знищувати своїх же активістів для того, щоб продовжити агонію режиму і зберегти ілюзорний контроль.

За інформацією журналістів, загиблий був відомий під позивним «Злий». На «Миротворці» вказано, що так звали Олександра Шубіна – 27-річного уродженця Луганська, який воював проти України на боці луганських бойовиків.

Зазначається, що свого часу Шубін був рядовим у батальйоні Суркова-Прилєпіна.

«Як мінімум з 2018 року він перебрався до Нижнього Новгорода - саме туди йому приходили штрафи за порушення правил дорожнього руху», - повідомляють росЗМІ.

Крім того, на «Миротворці» зазначено, що Шубін входив до складу групи «вагнерівців», яка у 2020 році «засвітилася» у Білорусі.

Нагадаємо, автомобіль, усередині якого перебував пропагандист і відомий путініст Захар Прілєпін, підірвали в суботу, 6 травня. Водій загинув на місці, а Прилєпіна отримав поранення.

Раніше повідомлялося, що російські силовики затримали ймовірного підозрюваного у підриві машини Прилєпіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: