У Маріуполі після підриву колаборанта росіяни вже тиждень шукають партизанів

Читать на русском
Після підриву автівки колаборанта Михайла Москвина російські військові вже тиждень шукають членів Маріупольського спротиву.
Укрінформ

Після підриву автівки колаборанта Михайла Москвина російські військові вже тиждень шукають членів Маріупольського спротиву.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, в тимчасово окупованому Маріуполі вже тиждень росіяни проводять «зачистку». Велика кількість військових та правоохоронці загарбників проводять тотальну перевірку документів та телефонів містян.

Таким чином вони намагаються знайти членів Маріупольського спротиву, які можуть бути причетними до підриву автівки колаборанта Михайла Москвина.

«Як проходить «зачистка» в Маріуполі. Вчора по пр. Металургів. На кожному перехресті по дві автівки з російськими військовими. Кожні 200 метрів по вулиці патруль з 8 окупантів (мікс військових та поліції). Велика кількість поліцейських автопатрулів, пригнаних з Донецька. Тотальна перевірка документів та телефонів. Вибіркова перевірка квартир з обшуками. Так - від району в район. Від кварталу до кварталу. Майже тиждень щодня», – розповів Андрющенко.

Нагадаємо, вранці 27 березня в окупованому Маріуполі пролунав вибух. За попередньою інформацією, вибухнув автомобіль одного із командирів окупантів.

16 березня у Маріупольському районі сталася пожежа та детонація на складі боєприпасів російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: