У Криму пролунали вибухи

Читать на русском
Сьогодні зранку, 6 травня, В тимчасово окупованому Криму пролунали декілька вибухів. Загарбники заявили про роботу ППО.
Getty Image

Сьогодні зранку, 6 травня, В тимчасово окупованому Криму пролунали декілька вибухів. Загарбники заявили про роботу ППО.

Про це повідомляє місцевий Telegram-канал «ЧП Крым».

Відомо, що гучні вибухи на окупованому півострові пролунали 6 травня близько 8 години ранку. Звук почули жителі Красногвардійського району, після цього помітили дим.

«О 8:05 добрий пролунав гуркіт. Джанкой-Красногвардійськ. У Красногвардійську була дуже сильний хлопок», – йдеться у дописі.

Пізніше окупаційна влада Криму заявила про нібито спрацювання системи протиповітряної оборони на півночі Криму. За їхніми словами, жертв і руйнувань немає.

Нагадаємо, увечері 4 травня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали звуки, схожі на вибухи. Окупанти тоді також заявили про роботу ППО.

За останні кілька днів російська інфраструктура поблизу кордону з Україною, а також в окупованому Криму неодноразово зазнавала атак. Україна не брала на себе відповідальності за удари, але військові аналітики вважають, що збільшення темпів атак може допомогти підготувати ґрунт для контрнаступу.

Росіяни звинувачують у постійних обстрілах своїх об'єктів Україну, хоча підтверджень цьому немає. Проте варто відзначити, що крім шкоди логістиці, такі атаки мають серйозний психологічний вплив на кремль та звичайних росіян. «Слово і діло» склало карту атак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: