Україна та виробник безпілотників «Байрактар» підписали нові угоди

Читать на русском
Україна та турецька компанія Baykar у суботу, 29 квітня, підписали нові угоди про співробітництво.
zalizni_zminy

Україна та турецька компанія Baykar у суботу, 29 квітня, підписали нові угоди про співробітництво.

Про це повідомляє міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін в Telegram.

Bayraktar Kizilelma: турецький безпілотник з українським серцемПро те, що з себе представляє новий турецький безпілотник Bayraktar Kizilelma і до чого тут Україна – в матеріалі Слово і діло

«Вчора відпрацював день в Туреччині на міжнародній виставці авіаційної техніки «Teknofest 2023». Багато зустрічей одна мета - пошук шляхів посилення українського ОПК», – заявив він.

Камишін заявив, що Україна уклала з турецькою компанією Baykar три нові угоди. Деталі чиновник не розголошує, однак запевняє, що ці контракти дадуть нашій країні експортний виторг і зброю нового покоління

Нагадаємо, наприкінці березня у Туреччині презентували нові ударно-розвідувальні безпілотники – Bayraktar TB3 і новітній стратегічний ударний БПЛА Bayraktar Kizilelma. Обидва безпілотники призначені в першу чергу для розміщення на кораблях, але можуть використовуватися і «на землі».

Також писали, що Міноборони погодило з інвесторами місце розташування центру для обслуговування, поточного ремонту, модернізації, навчання персоналу, пов'язаного з експлуатацією Bayraktar.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: