Росіяни вночі обстріляли Краматорськ та Костянтинівку – подробиці

Читать на русском
Близько півночі росіяни випустили по Краматорську 5 ракет. Також хаотично ворог гатив по приватному житловому сектору.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

Вночі у неділю, 30 квітня, російські окупаційні війська обстріляли Краматорськ та Костянтинівку Донецької області.

Про це очільник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомляє у Телеграмі.

Згідно з інформацією Кириленка, близько півночі росіяни випустили по Краматорську 5 ракет.

«На щастя, обійшлося без постраждалих: 2 ракети впали у полі за містом, 2 - у промисловій зоні, 1 - у приватному секторі поблизу житлового будинку, але пошкодила лише асфальтове покриття», - розповів він.

Зросла кількість вбитих та поранених дітей через війну з росієюСтаном на ранок неділі, 30 квітня, в Україні з початку повномасштабного вторгнення рф постраждали більше ніж 1432 дитини.

Що стосується Костянтинівки, то в місті через нічний обстріл пошкоджено 10 будинків та інфраструктурний об'єкт. В місті частково відсутнє водопостачання.

За даними міської військової адміністрації, в 00:30 відбувся ракетний обстріл міста, в результаті чого пошкоджено один об'єкт інфраструктури, 6 автівок, 2 причепи.

«Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС «Біла Гора», - йдеться в повідомленні.

При цьому, росіяни завдали ударів по промисловій зоні у Краматорську Донецької області. Також хаотично ворог гатив по приватному житловому сектору.

«Знову нічний обстріл Краматорська. Промзона та хаотично по приватному сектору», - розповів мер Краматорська Олександр Гончаренко у Facebook.

Він додав, що обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що за минулу добу росіяни 27 разів обстріляли Херсон та область, випустивши 135 снарядів з важкої артилерії, танків, «Градів» та БПЛА. Обласний центр, місто Херсон, ворог обстріляв 2 рази.

Також російські загарбники зранку 30 квітня завдали удару по Куп’янську Харківської області, внаслідок чого почалися пожежі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: