Зросла кількість вбитих та поранених дітей через війну з росією

Читать на русском
Станом на ранок неділі, 30 квітня, в Україні з початку повномасштабного вторгнення рф постраждали більше ніж 1432 дитини.
Укрінформ

Станом на ранок неділі, 30 квітня, в Україні з початку повномасштабного вторгнення рф постраждали більше ніж 1432 дитини.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора у Телеграмі.

За інформацією правоохоронців, наразі відомо, що 477 дітей загинули та понад 955 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

«Протягом вчорашнього дня стало відомо ще про двох загиблих дітей у м. Умань Черкаської області через руйнування під’їзду багатоповерхівки, в який влучила російська ракета 28 квітня. Внаслідок цієї атаки загинуло 23 людини. Серед загиблих – шестеро дітей», – йдеться в повідомленні.

Крім цього вдалося з’ясувати, що 28 квітня внаслідок обстрілу окупантами м. Миколаїв було поранено 11-річного хлопчика. Тоді як 29 квітня через обстріл ворогом смт Малотаранівка Донецької області отримала поранення 16-річна дівчина.

Нагадаємо, російські загарбники планують під виглядом «евакуації» депортувати до країни-агресора всіх школярів окупованого міста Горлівка Донецької області.

Також повідомляли, що представники ПВК «Вагнер» 16 квітня незаконно депортували з Бахмута дві родини місцевих мешканців разом із двома неповнолітніми дітьми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: