Окупанти зранку атакували центр Куп'янська, почалася пожежа

Читать на русском
Сьогодні о 6:45 ранку російські окупанти завдали удару з РСЗВ по центру Куп'янська. Пошкоджено приватний будинок, гаражі, сталися пожежі.
t.me/synegubov

Російські загарбники зранку 30 квітня завдали удару по Куп’янську Харківської області, внаслідок чого почалися пожежі.

Про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Як зазначається, під ворожим вогнем перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Червона Зоря, Дворічна, Лиман Перший та інші міста і села.

«Минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Сьогодні о 6:45 ранку російські окупанти завдали удару з РСЗВ по центру Куп'янська», - заявив керівник ОВА.

Згідно зі словами Синєгубова, пошкоджено приватний будинок, гаражі, сталися пожежі.

«Знищено 4 автомобіля. На щастя, обійшлося без постраждалих», - констатував очільник регіону.

Також в області тривають роботи з розмінування звільнених територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили майже 11 га території та знешкодили 123 вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, що армія російської федерації у суботу, 29 квітня, вчергове обстріляла населений пункт Білозерської громади Херсонської області, одна людина загинула.

Також у суботу, 29 квітня, російські військові завдали удару по Чернігівській області. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік, а дитина підліткового віку отримала поранення.

Окрім цього, пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару рф по багатоповерхівці в Умані завершено. Внаслідок атаки загинули 23 особи, з яких 6 дітей, поранено 9 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: