«Терор повинен отримати справедливу відповідь»: Зеленський відреагував на масовану атаку рф

Читать на русском
Володимир Зеленський після чергової масованої атаки рф запевнив, що жодного злочину забуто не буде – винні понесуть відповідальність.
Reuters

Російський терор має отримати справедливу відповідь від України та світу.

Так президент Володимир Зеленський відреагував на сьогоднішній масований ракетний обстріл України.

Від двох днів до місяця: інтервали між російськими масованими ракетними обстріламиМасованих ракетних атак не було вже понад 30 днів. Інтервали між обстрілами рф – на інфографіці.

«Цієї ночі ворог знову атакував Україну ракетами та БПЛА. Мішені терористів – мирні люди та об'єкти», – наголосив Зеленський.

Він приніс співчуття всім, хто втратив своїх рідних та близьких через російський терор, а також подякував ЗСУ та тим, хто допомагає долати наслідки атак.

«Цей російський терор має отримати справедливу відповідь від України та світу. І отримає. Кожна така атака, кожне зло проти нашої країни і людей наближає державу-терориста лише до провалу й покарання, а не навпаки, як вони думають. Ми не забудемо жоден злочин, не дамо жодному окупанту уникнути відповідальності», – заявив президент.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти випустили по Україні більше 20 ракет.

Зокрема, ракета влучила у багатоповерховий житловий будинок в Умані Черкаської області. Відомо про 4 загиблих.

Крім того, внаслідок ракетної атаки у Дніпрі було зруйновано приватний будинок та будівлю приватного підприємства, пошкоджено будівельну базу. Загинули жінка та дитина, є поранені.

У місті Українка на Київщині уламки російської ракети впали на багатоповерховий будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: