Контрнаступ вже іде маленькими, але впевненими кроками – Гуменюк

Читать на русском
За словами Гуменюк, ЗСУ не схильні недооцінювати ворога і тому активно працюють над тим, щоб мінімізувати військові можливості рф на тимчасово окупованих територіях.

Контрнаступ Збройних Сил України вже розпочався. Перший етап передбачає знищення потужностей російських окупантів.

Про це в ефірі телеканалу «Ми - Україна» розповіла керівник пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

Вона зазначила, що ЗСУ не схильні недооцінювати ворога і тому активно працюють над тим, щоб мінімізувати військові можливості рф на тимчасово окупованих територіях.

«Тобто, в цьому якраз і полягає той самий контрнаступ, якого всі чекають-чекають, коли вже почнеться. А він тихо йде такими невеликими кроками, але впевненими. І йде він до того, що потужності ворога знищуються: зникають склади з боєприпасами, вибухають пункти зосередження техніки, прилітає до скупчення особового складу», – заявила Гуменюк.

Спікер додала, що завдяки таким діям ЗСУ окупаційне угруповання ворога перетворюється з «не дуже організованого на абсолютно розрізнене».

Нагадаємо, керівник розвідки Кирило Буданов, коментуючи майбутній контрнаступ, зазначив, що Україна підходить до знакової битви для своєї новітньої історії. Але коли воно розпочнеться, це таємниця.

Американський журнал Newsweek із посиланням на секретні документи Пентагону повідомляв, що початок контрнаступу Збройних сил України нібито запланований на 30 квітня.

Видання Politico, у свою чергу, розповіло, що Україна перед контрнаступом посилає якомога більше хибних сигналів, щоб збити рф з пантелику.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: