Росії до осені не вдасться накопичити навіть третину від випущених нею ракет – Ігнат

Читать на русском
Росія восени та взимку минулого року спустошила свої запаси ракети, й до осені, ймовірно, не зможе накопичити навіть третину колишнього запасу.
mil in ua

Росія восени та взимку минулого року спустошила свої запаси ракети, й до осені, ймовірно, не зможе накопичити навіть третину колишнього запасу.

Про це в етері телемарафону заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Від двох днів до місяця: інтервали між російськими масованими ракетними обстріламиМасованих ракетних атак не було вже понад 30 днів. Інтервали між обстрілами рф – на інфографіці.

«Восени і взимку росія випустила велику кількість ракет. Їй не вдасться накопичити навіть третину того, за той період, що залишився до осені. Виробництво триває доволі довго, в умовах санкцій здійснювати його непросто», – розповів він.

Ігнат припустив, що рф може звертатися за допомогою до інших країн, щоб отримати додаткові системи озброєння, однак все одно не відновить свій довоєнний арсенал.

«Їм вдасться щось накопичити, але такий потенціал, який вони накопичували десятиліттями, навряд чи вийде мати у себе на озброєнні», – додав речник.

Нагадаємо, від початку весни росіяни змінили тактику обстрілів України. Тепер здебільшого вони гатять по територіях, до яких здатні дістати.

Раніше повідомлялося, що росія відклала масовані ракетні удари по Україні до осені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: