Мін'юст просить конфіскувати майно колаборанта Сальдо

Читать на русском
До антикорупційного суду надійшов позов про конфіскацію активів херсонського зрадника, який перейшов на бік держави-агресора.

Міністерство юстиції подало позов про конфіскацію активів колаборанта, колишнього мера Херсона Володимира Сальдо, який наразі є ватажком окупаційної адміністрації захопленої частини Херсонської області.

Про це йдеться в рішенні Вищого антикорупційного суду від 14 квітня, повідомляє «Слово і діло».

Як вказується, Мін'юст подало позов про застосування санкції до Сальдо, до якого рішенням Ради національної безпеки та оборони застосовано санкції. У позові піднімається питання конфіскації активів Приватне акціонерне товариство «ДЕЛЬТА-СЕРВІС», Приватне акціонерне товариство «КАШТАН», Товариство з обмеженою відповідальністю «КОНКА» і Товариство з обмеженою відповідальністю «БЕБКО-АВТО». Також позов поданий до дочки колаборанта Сальдо Ірини та його дружини Любові.

Нагадаємо, раніше правоохоронці провели обшуки у головного колаборанта Херсонської області Володимира Сальдо. Пізніше Служба безпеки України повідомила про підозру помічникам колаборанта Сальдо, а саме: депутату Генічеської міськради від забороненої партії ОПЗЖ Віктору Разумному і колишньому керівнику текстильного комбінату на Херсонщині Сергію Рибачку.

Також СБУ повідомила про підозру свого колишнього керівника Олександра Якименка, який очолив окупаційні «органи безпеки» у зайнятій ворогом частині Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: