Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі – ОК «Південь»

Читать на русском
Загроза застосування російськими військами ракет, дронів «Шахед», керованих авіаційних бомб і наземного озброєння вздовж лінії зіткнення – цілком імовірні.

Росія збільшила корабельне угруповання у Чорному морі. На бойовому чергуванні перебувають дванадцять ворожих кораблів.

Про це повідомили в оперативному командуванні «Південь».

У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 12 російських кораблів. Серед них – два підводні ракетоносії, споряджені вісьмома ракетами типу «Калібр».

Від двох днів до місяця: інтервали між російськими масованими ракетними обстріламиМасованих ракетних атак не було вже понад 30 днів. Інтервали між обстрілами рф – на інфографіці.

«Напередодні Великодніх свят ворог підвищив активність обстрілів прифронтових територій, наростив присутність в морі та намагається активізувати авіацію. Імовірне продовження застосування керованих авіаційних бомб по прифронтових територіях, не виключено і використання дронів-камікадзе по об’єктах критичної і стратегічної інфрастуктури», – наголосили в ОК.

Зазначимо, 13 квітня у Військово-морських силах України повідомляли про те, що на бойовому чергуванні в Чорному морі перебувають чотири російські кораблі. З них один носій ракет «Калібр» загальним залпом до чотирьох ракет.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли, чи є загроза масованої ракетної атаки на Великдень.

Також у Генштабі повідомили, що росія відклала масовані ракетні удари по Україні до осені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: