РФ збудувала три лінії оборони на Запоріжжі, готуються до удару на Мелітополь – розвідка Британії

Читать на русском
Лінії оборони складаються з першої бойової позиції, а потім з двох зон, де укріплення є більш захищеними.
Ілюстративне фото

Останні кілька тижнів росія продовжує розбудовувати лінію оборону у Запорізькій області, готуючись до можливого штурму Україною Мелітополя.

Про це повідомляє розвідка Міноборони Британії.

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

Зазначається, що російські окупанти вже закінчили створення трьох рівнів оборони уздовж 120 кілометрів.

«Лінії оборони складаються з першої бойової позиції, а потім з двох зон, де укріплення є більш захищеними. Кожна зона знаходиться приблизно на 10-20 кілометрів одна від одної», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росія доклала значних зусиль для цих оборонних робіт, оскільки переконана, що Україна розглядає можливість штурму Мелітополя

«Ці лінії оборони можуть стати серйозними перешкодами, але їх корисність майже повністю залежить від підтримки достатньою кількістю артилерії та персоналу. Залишається незрозумілим, чи може Південне угруповання військ рф зараз зібрати ці ресурси», - додали у розвідці

Раніше повідомлялося, що Кремль намагається переконати росіян, що контролює ситуацію на окупованих територіях України, хоча їхня більша частина залишається зоною активних бойових дій.

Такок росія прагне спонсорувати та розвивати альтернативні приватні військові компанії, щоб замінити «вагнерівців» на фронті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: