Обстріл Запорізької області: в прокуратурі показали наслідки та розповіли про постраждалих

Читать на русском
У суботу, 8 квітня, російські військові обстріляли Оріхів та Гуляйполе у Запорізькій області. Внаслідок атак постраждало дві людини, є руйнування.
Запорізька обласна прокуратура

У суботу, 8 квітня, російські військові обстріляли Оріхів та Гуляйполе у Запорізькій області. Внаслідок атак постраждало дві людини, є руйнування.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

Відомо, що чергову атаку на область ворог здійснив зранку 8 квітня.

«За даними слідства, 8 квітня 2023 року близько 10:30 військовослужбовці держави-агресора, застосовуючи засоби ведення війни, заборонені міжнародним правом, здійснили удар авіаційними бомбами по містах Оріхів та Гуляйполе Запорізької області», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок атаки поранення отримали двоє чоловіків віком 56 та 67 років.

Також пошкоджено господарські споруди та приватні житлові будинки, в яких ударною хвилею вибило вікна. Частково зруйновано приміщення підприємства, а також прилегла територія.

«За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)», – додають у дописі.

Нагадаємо, раніше було відомо лише про одного постраждалого, внаслідок ворожого обстрілу.

Також писали, що працівники Служби безпеки України під час контрдиверсійних заходів затримали інформатора рф, який фіксував наслідки березневого російського ракетного удару по багатоповерхівці в Запоріжжі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: