Окупанти встановлюють додаткову огорожу на під'їзді до Запорізької АЕС

Читать на русском
Російські загарбники встановлюють додатковий паркан навколо окупованої Запорізької АЕС. Ним намагаються огородити під'їзди до станції.
Енергоатом

Російські загарбники встановлюють додатковий паркан навколо окупованої Запорізької АЕС. Ним намагаються огородити під'їзди до станції.

Про це повідомляє пресслужба «Енергоатому».

Відтепер працівники ЗАЕС не доїжджатимуть прямо до станції. Маршрутні автобуси доїжджатимуть лише до кільця, де персонал висаджують, і далі вони мають йти пішки.

«Рейсові автобуси для персоналу ЗАЕС, які доставляють атомників на роботу, більше не курсуватимуть до фінального пункту маршруту. Перепоною стане новий паркан, який загарбники облаштовують на підходах до адмінбудівлі станції. Для цього вже почали рити землю», – йдеться в повідомленні.

В Енергоатомі зауважують, що таким чином окупанти фактично розширюють закритий периметр навколо станції, начебто готуючи її до оборони.

«А простіше кажучи: вони бояться так, що не зупиняються навіть перед незаконним будівництвом на території атомного об'єкта», – додають у повідомленні.

Раніше повідомляли, що українські військові у жовтні минулого року спробували відбити у росії Запорізьку АЕС, проте зазнали невдачі.

Напередодні також стало відомо, що російські окупанти увірвалися до одного з приміщень тимчасово захопленої Запорізької АЕС та викрали чотирьох співробітників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: