Цілодобово зміцнюють оборонні рубежі: Наєв розповів про обстановку на півночі

Читать на русском
Обстановка на півночі країни залишається стабільною та контрольованою. Військовослужбовці цілодобово зміцнюють оборонні рубежі.
Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Обстановка на півночі країни залишається стабільною та контрольованою. Військовослужбовці цілодобово зміцнюють оборонні рубежі.

Про це повідомляє у Facebook Командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

«Обстановка в Північній операційній зоні стабільна та контрольована. Наші воїни сповна її використовують задля зміцнення оборонних рубежів та позицій», – йдеться в повідомленні.

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що наразі триває нарощування системи інженерних загороджень в областях, які межують з Білоруссю та росією. Зокрема, створюються протитанкові мінні поля на танкодоступних ділянках місцевості та ймовірних шляхах просування противника вглиб нашої території. Лише цього тижня інженерними підрозділами облаштовані декілька десятків мінних полів з використанням понад 6 тисяч протитанкових мін. Також прорито більш як 7 тисяч метрів протитанкових ровів та траншей.

«Усі позиції обшиваються деревиною для більш ефективного виконання завдань нашими воїнами. Українські військовослужбовці працюють цілодобово, не зважаючи на погодні умови», – додають у дописі.

Раніше повідомляли, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко закликав до «негайного перемир'я» між росією та Україною та запропонував свій формат.

Тим часом у Білорусі продовжили спільні з росією військові навчання щонайменше до 10 квітня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: