Зеленський запросив бізнес Польщі інвестувати в Україну

Читать на русском
Володимир Зеленський у Варшаві запросив представників польського бізнесу інтенсивно заходити в Україну та брати участь у її відновленні вже зараз.

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Варшави закликав польський бізнес приєднатися до майбутньої відбудови України.

Про це він заявив, виступаючи на українсько-польському бізнес-форумі у Варшаві 5 квітня.

«Ми запрошуємо бізнес Польщі дуже інтенсивно заходити в Україну вже зараз. Чому? Тому що у світі, може, хтось ще сумнівається, а Польща впевнена у нашій перемозі. А це означає: хто раніше зайде – той більше буде заробляти», – сказав він.

Зеленський наголосив, що Україна зацікавлена у тому, щоб Польща була ключовим партнером у повоєнній відбудові та реалізації інших проєктів.

Водночас президент України зазначив, що деякі представники польського бізнесу вже беруть участь у програмі швидкого відновлення України. Так, за його словами, у Харківській області завдяки їхнім зусиллям буде відновлено пологовий будинок, школу та університет.

Володимир Зеленський висловив свою вдячність усьому польському бізнесу за співпрацю з Україною та за роботу в Україні.

Також він подякував польським компаніям за надання медичних матеріалів і ліків, а також допомогу тимчасово переміщеним українцям.

Нагадаємо, в ході спільного виступу президенти України та Польщі торкнулися широкого спектру двосторонніх відносин, агресії росії проти України та військової підтримки для ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що ЄС запропонував гранти для бізнесу у прифронтових областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: