НАБУ проводить обшуки в будівлі Харківської ОВА

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку проводять слідчі дії в приміщенні Харківської обласної військової адміністрації.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять обшуки в приміщенні Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, слідчі дії здійснюють в керівництва адміністрації.

Про це «Слово і діло» повідомили співрозмовники в антикорупційних органах правопорядку та підтвердили в самій Харківській ОВА.

«Сьогодні Національне антикорупційне бюро України дійсно здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва Апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку. ОВА зі свого боку максимально та всебічно співпрацює з НАБУ та сприяє у його роботі, надає детективам усі запитувані документи та необхідну інформацію», – інформує прес-служба адміністрації.

За словами співрозмовників в органах правопорядку, кримінальне провадження розслідують за фактом імовірного розкрадання гуманітарної допомоги (частина 5 статті 191 Кримінального кодексу України. Обшуки, зокрема, проводяться в апарату Харківської ОВА, керівництва Департаменту агропромислового розвитку та у відділах.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті справу колишнього голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна. Раніше ВАКС засудив до 5 років колонії керівника Харківського окружного адміністративного суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: