Зеленський анонсував «потужний» пакет військової допомоги від Польщі

Читать на русском
Глава держави подякував Анджею Дуді за це рішення. За словами Зеленського, пакет допомоги дозволить посилити українську армію та допоможе захистити життя воїнів ЗСУ.
Фото: KPRP

Президент України Володимир Зеленський та його польський колега Анджей Дуда під час переговорів у Варшаві обговорили питання посилення можливостей ЗСУ.

Про це глава держави розповів 5 квітня під час спільної пресконференції.

Дуда вручив Зеленському найвищу нагороду ПольщіВолодимира Зеленського нагороджено Орденом Білого Орла за заслуги у поглибленні відносин між Польщею та Україною, діяльність із забезпечення безпеки та захист прав людини.

Одним із ухвалених рішень стало надання Польщею додаткового пакету військової допомоги.

«Ми сьогодні говорили і прийняли рішення, і ще обговорюватимемо деталі з прем'єр-міністром, про потужний оборонний пакет, який посилить наших людей», – заявив Зеленський.

Глава держави подякував Дуді за це рішення. За словами Зеленського, пакет допомоги дозволить посилити українську армію та допоможе захистити життя воїнів ЗСУ.

«Бо вони ризикують своїм життям не лише заради українців, але заради майбутнього життя і ваших дітей, дітей Європи», – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Володимир та Олена Зеленський перебувають з офіційним візитом у Польщі. Детальніше про подорож можна дізнатися тут.

Раніше Дуда заявив, що Польща є третім партнером України щодо кількості мілітарної підтримки з початку російської агресії. Він також розповів, скільки МІГ-29 вже передали Збройним силам України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: