Ворог слабшає: Сирський розповів про ситуацію в Бахмуті

Читать на русском
Генерал розповів, що постійно перебуває на зв'язку з підрозділами ЗСУ, які виконують завдання в найгарячіших точках на лінії фронту
Ілюстративне фотоeuronews.com

Попри відчайдушні атаки російських терористів, місто-фортеця Бахмут залишається під контролем України. Ворог слабшає і втрачає в боротьбі за місто сили.

Про це повідомив командувач Сухопутними військами ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський у своєму Telegram.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

Генерал розповів, що постійно перебуває на зв'язку з підрозділами ЗСУ, які виконують завдання в найгарячіших точках на лінії фронту.

«Зустрівся з солдатами та командирами, що зруйнували міф про непереможність «вагнерівців» і російських десантників. Ворог слабшає і намагається прикрити свої провали новими та новими фейками про взяття Бахмута. Але правда в тому, що вдала робота Збройних сил України спростовує всі старання російських пропагандистів» – повідомив він.

За словами Сирського, зараз кожен український воїн на своїй ділянці фронту все, що потрібно для руху вперед всієї української армії.

«Ми їх здолаємо. Тому що це наша земля. А Бахмут – це Україна» - резюмував він.

Нагадаємо, Бахмут, Авдіївка та Мар'їнка залишаються в епіцентрі бойових дій. Загалом, російські війська зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках – було відбито понад 70 атак.

Хоча терористи з «ПВК Вагнера» заявляли про нібито захоплення міста, ЗСУ спростували їхню заяву. Російські війська дуже далекі від захоплення Бахмута, бої йдуть навколо будівлі адміністрації міста, від якої залишився тільки фундамент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: