Росіяни готують маніпуляції під час перших «виборів» на Луганщині – ОВА

Читать на русском
Російські загарбники готують маніпуляції результатами під час проведення перших виборів у так званій Луганській народній республіці.
Укрінформ

Російські загарбники готують маніпуляції результатами під час проведення «перших виборів» у так званій Луганській народній республіці.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Facebook.

Зазначають, що на розгляд держдуми рф було внесено законопроєкт, за яким при проведенні «перших виборів» у так званій ЛНР виборчі дільниці можуть утворюватися за межами території «суб'єкта рф».

За словами виконувача обов’язків начальника обласної військової адміністрації Олексія Смирнова, це дозволить жителям окупованих територій голосувати «за кордоном», що відкриває значні можливості для маніпуляцій результатами.

Не припиняють окупати запроваджувати й примусову паспортизацію в області. Зокрема, росіяни відкривають мобільні пункти прийому документів на отримання паспорта рф на підприємствах та установах. Днями такий пункт працював у Луганському геріатричному пансіонаті, де збирали документи у 315 мешканців закладу, середній вік яких – 85 років.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники влаштовують провокації при розшуку партизанів.

Також росіяни не припиняють мародерити під виглядом пошуку диверсантів і партизанів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: