На Луганщині загарбники мародерять під приводом пошуку диверсантів

Читать на русском
У селах на тимчасово окупованій Луганщині загарбники не припинять мародерство під виглядом пошуку диверсантів і партизанів.
Укрінформ

У селах на тимчасово окупованій Луганщині загарбники не припинять мародерство під виглядом пошуку диверсантів і партизанів.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Facebook.

Як зазначили в ОВА у Сиротиному, що поблизу Сєвєродонецька, окупаційна влада розповсюдила інформацію про проникнення диверсантів та роботу партизанів. Це стало причиною посиленого побудинкового обшуку населення. Проте у закритих домівках замість диверсантів окупанти знаходять цінні речі.

Також в ОВА повідомили про початок масштабних військових навчань із залученням всього призовного чоловічого населення у Старобільську, Щасті, Новому Айдарі, Новопскові та Нижньотеплому. Таким чином загарбники намагаються приховати тотальну мобілізацію у вищеназваних населених пунктах.

Проте росіянам не вдається приховати втрати, адже у Сватовому довелося облаштовувати додатковий шпиталь для поранених бойовиків.

«Будівля розташована в східній частині міста. Там перебуває близько 30 важкопоранених військових ЗС рф, які були завезені туди протягом останніх двох діб. Загалом відзначається збільшення кількості важкопоранених російських військових - евакуаційних рейсів на територію росії побільшало з двох до трьох на тиждень. До обслуговування поранених залучають місцевих жителів, які мають хоч якусь медичну освіту», – додали в ОВА.

Раніше повідомляли, що на Луганщині жінки вимагають від керівництва рф звільнити їхніх чоловіків з армії.

Також писали, що в області загарбники продовжують закривати населені пункти та глушити там зв'язок, щоб українці не змогли передавати інформацію з окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: