Загарбники завалять сміттям Луганщину, в області планують облаштувати 3 звалища

Читать на русском
Російські загарбники завалять окуповану Луганську область сміттям. У  так званій ЛНР планують облаштувати три сміттєзвалища.
poltava.to

Російські загарбники завалять окуповану Луганську область сміттям. У так званій ЛНР планують облаштувати три сміттєзвалища.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Телеграмі.

Із шести сміттєзвалищ, які росіяни планують облаштувати у тимчасово захоплених регіонах, для трьох шукають місце саме у так званій ЛНР. Відходи туди звозитимуть на переробку та поховання.

«Луганщину загарбники завалять сміттям. Іншого місця для смітників на «безкрайніх широтах» не знайшлося», – розповідають в ОВА.

В повідомленні також додають, що останнім часом ворог проявляє значну активність на Луганщині. Вже декілька тижнів поспіль там фіксують найінтенсивніші артилерійські обстріли з боку росіян. Крім того, для підтримки наступів противник залучає бронетехніку.

Минулої доби ворожих обстрілів зазнали Стельмахівка, Макіївка, Невське, Діброва і Білогорівка. У Невському росіяни вдарили із реактивних систем залпового вогню по житлових будинках, один з них зазнав значних руйнувань, проте люди не постраждали.

Також ворог все частіше стріляє по автошляхах між населеними пунктами, аби ускладнити населенню пересуватися.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники влаштовують провокації при розшуку партизанів.

Раніше повідомляли, що у селах на тимчасово окупованій Луганщині загарбники не припиняють мародерство під виглядом пошуку диверсантів і партизанів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: