На Луганщині загарбники влаштовують провокації під час розшуку партизанів

Читать на русском
На тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники влаштовують провокації при розшуку партизанів.
Укрінформ

На тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники влаштовують провокації при розшуку партизанів.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Facebook.

Стало відомо, що на Білокуракинщині окупанти вдалися до чергових провокацій. Днями населеними пунктами пересувалася техніка із синьо-жовтим прапором, під час цього росіяни пильно дивилися на реакцію місцевого населення.

Безпосередньо в райцентрі вони задіяли спеціальний загін швидкого реагування, усі сили місцевої комендатури та навіть бронетехніку. Свою увагу, зокрема, загарбники зосередили на людях, які мали зареєстрований в Україні бізнес.

Крім того, росіяни перевіряли школярів, які певний час були відсутніми у школах, через їхню можливу участь у дистанційному навчанні в українських освітян.

«Про посилені перевірки у Сиротиному вже повідомлялося. Не оминули росіяни і прилеглих дачних садиб. Там вони залишили після себе вибиті вікна і двері, бо у цій порі року, що не дивно, їм майже ніхто не відчинив. А ще - завалені паркани та розмиті дороги, бо пересувалися бойовики по вулицях на важкій техніці», – додають в ОВА.

Раніше повідомляли, що у селах на тимчасово окупованій Луганщині загарбники не припиняють мародерство під виглядом пошуку диверсантів і партизанів.

Також відомо, що в області жінки вимагали від керівництва рф звільнити їхніх чоловіків з армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: