Окупанти придумали новий спосіб залякування мешканців Мелітополя – мер

Читать на русском
За словами Федорова, окупанти, намагаючись знайти партизанів, оголосили про замінування кількох об'єктів та житлових будинків.
Фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Російські окупанти продовжують тероризувати мешканців тимчасово окупованих територій України. Зокрема, у Мелітополі колабораційна «влада» вигадала новий спосіб огляду приміщень та перевірки людей.

Про це у своєму Telegram-каналі розповів мер міста Іван Федоров.

Під Мелітополем стався вибух на підстанції: мер розкрив подробиціПідрив стався у селі Федорівка. Федоров розповів, що там розташована вузлова залізнична станція, через яку ворог переганяє важке озброєння на фронт.

За його словами, окупанти, намагаючись знайти «партизан», оголосили про замінування кількох об'єктів та житлових будинків.

«Вони вигадали історію про «анонімні дзвінки». Напевно, забули, що анонімно в окупації дзвонити неможливо, адже всі номери прив'язані до паспортів», – зазначив Федоров.

Мер додав, що повідомлення про замінування вони використовували як привід для огляду приміщень та перевірки людей. А потім самі спростували інформацію.

«Невідомо, який сценарій реалізують наступного разу – може знову спростувати, може «виявляти вибухівку», яку самі ж і підклали, а може щось підірвуть, додавши до нескінченного списку жертв окупації мирних мелітопольців», – наголосив Федоров.

Нагадаємо, 27 березня у Мелітополі сталися вибухи. За інформацією Федорова, вибух пролунав поряд із кафе «Джокер» та ворожими казармами. Крім того, пошкоджено будівлю, в якій розміщувалися ворожі силові структури.

Раніше мер Мелітополя заявив, що росіяни змінюють тактику на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: