Росіяни змінюють тактику на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя – Федоров

Читать на русском
Росіяни міняють тактику, посилюючи обмеження для мирного населення на тимчасово окупованій території Запорізької області.
Getty Image

Росіяни міняють тактику, посилюючи обмеження для мирного населення на тимчасово окупованій території Запорізької області.

Про це повідомляє у Telegram міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, у російських загарбників закінчилися «пряники» та лишилися лише «батоги» для місцевого населення.

«Обіцянки «красівой жизні» – високих зарплат та дешевих компослуг скінчилися, як і гроші на виплату заборгованості. Натомість щодня з’являється все більше обмежень і все більше наглядачів в погонах», – йдеться в повідомленні.

Окупанти змінюють тактику на тимчасово зайнятих територіях Запоріжжя. Зокрема, окрім так званої прокуратури та суду вони створюють управління Росгвардії.

«Керувати новою структурою прислали СОБРовця з Москви, який засвітився в розборках «воров в законі», – додав Федоров.

Нагадаємо, російські окупанти продовжують примусову паспортизацію українців на території тимчасово підконтрольної їм території Запорізької області. У Мелітополі загарбники разом з представниками російської федеральної податкової служби запровадили заборону на здійснення будь-яких виплат та розрахунків для осіб, що не мають реєстраційного номера облікової картки платника податків рф.

Без паспорта країни-окупанта також в області відмовляються надавати медичні послуги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: