Росіяни атакують Україну «Шахедами» з двох напрямків: у ЗСУ розповіли деталі (доповнено)

Читать на русском
Росіяни атакують з півночі та південно-східного напрямку. Це Брянська область, а також східне узбережжя Азовського моря.
АрміяInform

У ніч на 28 березня російські окупанти атакують Україну за допомогою іранських дронів-камікадзе «Шахед» з двох напрямків. Українська ППО вже збиває повітряні цілі ворога.

Про це повідомляє спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

«Відбувається те, що завжди. Час від часу ворог атакує Україну «Шахедами-136» або «Шахедами-131». Атакують з півночі та південно-східного напрямку. Це Брянська область, а також східне узбережжя Азовського моря. Там група «Шахедів» і там група «Шахедів», - розповів Ігнат.

Згідно з його словами, за ворожими дронами вже полюють. При цьому, він зазначив, якщо українці почують вибухи, то це означатиме, що працюють системи ППО, але можуть бути і «прильоти».

«Вже є певні результати, кілька «Шахедів» знищено в Київській області, з Чернігівської області вони полетіли. І в Дніпропетровській області теж, за попередньою інформацією, є збиття», - зазначив спікер Повітряних сил.

Згодом, у Телеграм-каналі Повітряних сил ЗСУ повідомили, що в ніч на 28 березня під час російського ракетного обстрілу Повітряні сили ЗСУ збили 12 БПЛА «Shahed-136/131» та один дрон-розвідник.

Нагадаємо, що ввечері 27 березня у Дніпрі пролунав звук вибуху під час повітряної тривоги. Окрім цього, у Київській області спрацювала ППО під час повітряної тривоги, є загроза атаки дронів.

Також під час повітряної тривоги у Києві пролунала серія вибухів. В одному з районів столиці палає приміщення магазину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: