Росіяни атакували Україну дронами-камікадзе, працює ППО

Читать на русском
Загалом повітряну тривогу було оголошено в Київській, Рівненській, Хмельницькій, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Житомирській і Черкаській областях, а також у Києві.

Вночі у середу, 22 березня, у північних областях України пролунав сигнал повітряної тривоги. Вона була пов'язана з атакою дронами-камікадзе. Вибухи пролунали у Хмельницькому, на Київщині та Житомирщині.

Про це повідомили обласні військові адміністрації регіонів у Телеграм-каналах.

У Київській ОВА попередили мешканців про можливу атаку дронів-камікадзе та заявили, що сили ППО готові до відбиття загрози.

«Київська область! Загроза атаки дронами. Сили ППО напоготові. Закликаємо мешканців перебувати в безпечних місцях до завершення сигналу «повітряна тривога», - йдеться у повідомленні Київської ОВА.

О 1.00 стало відомо, що вибухи пов'язані з роботою сил ППО.

Про роботу сил ППО в області повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко. Він також звернувся до мешканців регіону із закликом не публікувати результати роботи українських військових.

Скільки ворожих ракет збила ППО з вересня до березня: у ЗСУ назвали цифруРосія втратила величезний стратегічний запас ракет з вересня до березня. ППО України збила сотні з них.

Близько 2.00 у Хмельницькому під час повітряної тривоги пролунав гучний вибух. Про його причини та наслідки поки не повідомляється.

Загалом повітряну тривогу було оголошено в Київській, Рівненській, Хмельницькій, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Житомирській і Черкаській областях, а також у Києві.

Вже о 03:15 повітряну тривогу також оголосили у Дніпропетровській, Тернопільській, Запорізькій, Донецькій і Кіровоградській областях.

Нагадаємо, минулого разу росія атакувала Україну 17 березня ввечері. Сили протиповітряної оборони знищили 11 із 16 безпілотників Shahed-136/131.

Напередодні, 20 березня, Сили ППО знищили ворожий безпілотник у районі Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: