У Ржищеві завершили розбір завалів після атаки дронів: названо остаточну кількість жертв

Читать на русском
На території ліцею в Ржищеві завершили розбір завалів. Внаслідок удару дронів загинули дев'ятеро людей.
Фото: Суспільне

Завершено розбір завалів на території професійного ліцею в Ржищеві Київської області, який учора було частково зруйновано внаслідок атаки дронів-камікадзе.

Про це повідомляє ДСНС.

«О 00:52 23 березня роботи з розбору завалів на території Ржищівського професійного ліцею завершено. Рятувальники виявили тіла 9 загиблих», – повідомили у службі.

Голова Нацполіції області Андрій Нєбитов додав, що внаслідок атаки також постраждали 9 людей, і ще 20 людей звернулися до лікарні з незначними травмами.

«Цієї ночі з-під завалів витягли тіло коменданта гуртожитку, жінки 1966 року народження, яка під час повітряної тривоги не спустилася в укриття», – розповів він.

Нагадаємо, минулої ночі російські окупанти атакували Україну іранськими дронами-камікадзе Shahed-136/131. ЗСУ знищили 16 із 21 запущеного безпілотника.

У Ржищеві Київської області внаслідок атаки було частково зруйновано кілька поверхів двох гуртожитків та навчальний корпус професійного ліцею.

Крім того, вчора російські ракети влучили у житловий будинок у Запоріжжі. Розбір завалів на місці удару вже завершено, внаслідок атаки загинула одна людина, 34 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: